סיימה את לימודי רפואת השיניים בשנת 1980 בפקולטה לרפואת שיניים של האוניברסיטה העברית והדסה מיסודה של אחוות אלפא אומגה בירושלים ואת תכנית ההתמחות בפריודונטיה באותו מוסד ב-1985 ומכשירה סטודנטים ומתמחים במחלקה לפריודונטיה בפקולטה לרפואת שיניים בירושלים. בנוסף לעיסוקה בתחום האקדמי, מנהלת מרפאה פרטית לטיפולים פריודונטלים והשתלות דנטליות בירושלים. כיהנה כיו”ר האיגוד הישראלי לפריודונטיה בשנת 2004 , כדירקטור באחוות אלפה אומגה העולמית, כחברה בוועדה המקצועית לפריודונטיה של המועצה המדעית, נציגת הר”ש בועדת הקובלנות של משרד הבריאות וכיום, חברה במועצה המדעית שליד ההסתדרות לרפואת שיניים ונציגת המועצה המדעית בועדת בחינות הרישוי לרופאי שיניים של משרד הבריאות. חברה בוועדת הבוחנים לבחינות מומחיות בפריודונטיה ומשמשת כנציגת האיגוד הישראלי לפריודונטיה בפדרציה האירופאית הפריודונטלית (EFP). פרסמה עשרות מאמרים בספרות המקצועית הבינלאומית ומרצה מוזמנת בכינוסים ארציים ובינלאומיים.
הפופולריות העולה של שימוש בשתלים דנטליים בעשורים האחרונים הובילה, ככל הנראה, לעלייה פרופוציונלית בשכיחות סיבוכי טיפולים אלו בטווח הקצר והארוך. אחד הסיבוכים אשר יכול להוביל לאבדן שתלים בטווח הארוך הינו פריאימפלנטיטיס. דווח שפריאימפלנטיטיס התפתח ב-28%-56% ממטופלים שבעבר הותקנו שתלים בפיהם.
רוב הטיפולים המוצעים כיום לטיפול בפריאימפלנטיטיס מבוססים על ראיות לטיפול המוצלח הידוע לנו בפריודונטיטיס ומתרכזים בהורדת העומס הבקטריאלי מעל פני וסביב שתלים שמראים פריאימפלנטיטיס תוך ביצוע דה-קונטמינציה של פני שטח השתל. במקרים מסויימים מנסים, בנוסף לדה-קונטמינציה, להביא לבניית עצם סביב שתלים אלו.
לייזרים מסוגים שונים הופכים לאחרונה להוות חלק אינטגרלי של המכשור הנמצא במרפאות שיניים ברחבי העולם. לייזרים באורכי גל שונים זמינים כיום לטיפולים שונים ובעיקר טיפולים אנטיבקטריאליים וסביבם הוצעו בהתאם גם פרוטוקולים ספציפיים לטיפולים שונים, ביניהם גם פרוטוקולים לטיפול בפריאימפלנטיטיס.
הלייזרים שימשו לטיפול בפריאימפלנטיטיס עם או ללא הרמת מתלה, כטיפול יחיד או כטיפול משולב עם טיפולים מכניים במטרה להביא לסילוק אופטימלי של הזיהום מפני שטח השתלים הנגועים.
הרצאה זו תסקור את גישות הטיפול כיום בפריאימפלנטיטיס, את עקרון פעולת הלייזר וכיצד ניתן ליישם את יתרונות קרן הלייזר בטיפולים אלו.